måndag 20 januari 2014

184 - Min stad 8/365

Tyckte det var på tiden att leka lite med bildbehandling i datorn, så här kommer första bilden som på något sätt är editerad. (jag kommer för min egen del även att notera i fortsättningen om någon bild är editerad, även om det kanske inte syns så tydligt som på denna bilden) Tyckte det var passande att Munksjös gamla industrilokaler även såg gamla ut, innan det gradvis blev modernare och modernare. Kan inte vänta till jag får hem mitt 28mm objektiv så jag kan ta lite mer vidvinkelbilder än jag har möjlighet till nu med 50mm som kortaste fasta objektivet.

7 kommentarer:

 1. En spännande redigering och en stad som jag inte vet något om, inte ens var det ligger - får kolla. Munksjö känner jag ju igen från något, ett bruk kanske eller ett järnverk. Men jag gillar i alla fall din tolkning av din stad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Munksjö är en pappersindustri som ligger centralt i Jönköping. Tolkningen var en desperat räddning eftersom bilden jag hade tagit inte alls var bra;)

   Radera
 2. Snygg redigering som gjorde att det blev en intressant bild!

  SvaraRadera
 3. Från gammalt-nytt. Snyggt redigerat :)

  SvaraRadera
 4. Din desperata räddning av bilden blev väldigt bra. Din redigering faller mig i smaken, snyggt!

  SvaraRadera
 5. Mycket snyggt redigerad. För mej blev det två bilder i en bild. Den ena talar om att det går från gammalt till nytt. den andra bilden talar om en förorenad natur men mycket nerfall och en ren natur med klart och rent vatten.

  SvaraRadera
 6. Väldigt snygg bild.

  SvaraRadera